Referentie: KWS Overveen

Wat was het een geweldige voorstelling! Ongelooflijk leuk, we hebben genoten: de ouders van die schattige heliumballonnen dragende kindjes, de beestachtige leeuwtjes en tijgers, de acrobaten met hoepels, de dansers met zilveren handschoenen; we waren zeer vereerd door hoog bezoek van Hans Klok met al zijn verdwijntrucs (van Janneke of Nynke?), alle kinderen).

De slappe gewichtheffers en de krachtige koorddanseressen, hoe heerlijk om ze hun minute of fame te zien hebben. Genoten ook van de stralende gezichten bij” It’s my Party”, prachtige fluorescerende dans van groep 8, de polonaise-dansende clowntjes. De duo’s circusdirecteur en Kruk en Kreupel. De tijgershow was ook heel goed gekozen met die twee stoere meisjes. Breakdance etc.

De kinderen straalden echt, het was zo goed om te zien dat ze heerlijk bewogen en hun rol hadden. Het decor was perfect: fleurig en sober, de kleurrijkheid vd kinderen kwam mooi tot zijn recht voor het zwarte doek.

Dat Susanne op het podium was naast de onderbouw pakte supergoed uit; het was ook leuk om te zien en ze hield daarmee ook de kinderen goed in het spel. Ook de nodige achterblijvende ontwapenende kindjes waren van de partij.

Elke dag tot op vandaag steeds weer lovende woorden: “ wat knap! Zouden we elk jaar wel leuk vinden! Hoe geweldig het was en amusant! Wat ontroerend, en levendig, sloot goed aan op elkaar, prima met de directeuren erbij.”

Deze vorm van culturele verbreding is erg leuk voor de kinderen zowel als de ouders: samenkomen en geconcentreerd iets prachtigs neerzetten. Het enige negatieve was dat de kinderen jullie nu zo missen op de woensdag en donderdag….

Ontzettend bedankt voor jullie inspiratie en energie, krachtige vorm.

Tot heel graag ooit weer ziens!!

Hartelijke groet,

Namens het KWS fonds ( en ik denk de hele school! En alle ouders)

Natasja Moes | Voorzitter KWS fonds

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017