Docenten en teamleden van de jeugdtheaterschool

Debbie Beukers

Debbie Beukers - Zang/musical docent en coordinator 

Debbie studeerde in 2009 af aan het Conservatorium INHOLLAND richting musical/muziektheater in Alkmaar. Ze speelde o.a. in de Man van la Mancha en stond in 2010 in de Viva 500, als één van de succesvolle vrouwen. Al vóór en tijdens haar opleiding geeft ze dans en zangles en heeft daarom al ruim 11 jaar lesgeef ervaring. Met deze ervaring wil ze alle leerlingen bij Mamagaai op een positieve manier kennis laten maken met het zingen en het ontdekken van ieders eigen stemgeluid. Behalve bij Mamagaai geeft Debbie ook privé en duo-zanglessen aan huis in Castricum (www.castricumzangles.nl). 

Ymke Fros

Dansdocent en leidinggevende van de theaterschool.

Ymke Fros geeft haar passie voor theater en beweging graag door aan haar leerlingen. De lessen van Ymke zijn energiek, positief en gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke leerling.
Naast haar activiteiten als docent en leidinggevende bij Mamagaai, is Ymke werkzaam als yoga docente, danseres en choreograaf voor diverse bedrijven waaronder HALTE 6. Als mede-oprichter van dit productiehuis voor dans & theater maakt halte 6 locatie en educatie voorstellingen voor het basisonderwijs. www.halte6.nl | www.ymkefros.nl

Rosemarijn Moen

Directrice & Eigenaar van Theaterschool Mamagaai.

Rosemarijn richte alweer meer dan twintig jaar geleden, theaterschool Mamagaai op. Met de theaterschool wil Rosemarijn kinderen de kans geven zich te ontwikkelen op theatetraal en emotioneel vlak, in een veilige omgeving. Aandacht voor het kind staat voorop.

Naast haar werkzaamheden bij de theaterschool is Rosemarijn coach en eigenaar van Mu Coaching. Lees meer over Mu Coaching.

 

Marc Ramaekers

Zakelijkleider

Marc is sinds 2017 als zakelijkleider actief bij Mamagaai. Hij beheert de budgetten en richt zich op verdere ontwikkeling van de theaterschool. Hierbij is Marc tevens verantwoordelijk voor de marketing. 

Naast Mamagaai is Marc eigenaar van KampVakanties zomerkampen. Met dit bedrijf kunnen kinderen, jongeren en volwassenen gedurende de zomer lessen krijgen van de top uit het theatervak. Het aanbod bestaat uit o.a. een musicalkamp, danskamp, muziektheaterkamp en zangkamp. Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.kampvakanties.nl

Carolien van Wijngaarden

Ik ben Carolien van Wijngaarden en werkzaam als theaterdocent/regisseur/maker bij Mamagaai! Naast mijn werkzaamheden bij Mamagaai ben ik (camera) actrice, schrijf ik scenario’s voor film en tv en loop ik op stelten op diverse festivals in binnen en buitenland.

Ik ben een actieve theaterdocent die het belangrijk vindt dat kinderen met veel plezier spelen en durven om iemand anders te zijn. In mijn lessen hou ik rekening met de verschillende talenten die de kinderen hebben en motiveer ik ze buiten de gebaande paden te treden.

Als regisseur maak ik graag mooie plaatjes en leer ik kinderen graag hoe je ook zonder tekst en op de achtergrond het stuk kan verrijken.

Eva ten Hoor

Musical/Theater en Zang docent.

Eva ten Hoor studeerde in 2016 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg afdeling Musicaltheater.
Voordat ze met deze opleiding begon volgde ze een vooropleiding Muziektheater aan het conservatorium en een deeltijdopleiding MusicAllFactory in Tilburg.
Al van kleins af aan volgde ze zelf theater/ zang en musical lessen

Eva speelde Pink Lady Jan in de musical GREASE van Stage Entertainment NL en was danseres in de voorstelling Late Evening Zomercabaret van DeLaMar producties. Na haar afstuderen is ze gaan doceren op verschillende locaties als peuterdansdocent, musicaldocent en zangdocent aan verschillende leeftijden.

Voor mij is het heel belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen zijn in de les, niet bang zijn en vooral heel veel plezier maken. Hierdoor kunnen ze een grote persoonlijke ontwikkeling doormaken. Samenwerking en groepsgevoel staan centraal in mijn lessen.

Rian Gerritsen

Rian Gerritsen (1971) rondde in 1997 de Acteursopleiding aan de Toneelschool Arnhem af. Na haar afstuderen speelde ze in meerdere theaterproducties in het volwassenencircuit, bij onder andere Art&Pro, de Theatercompagnie, Het Nationale Toneel, Theater het Amsterdamse Bos, TG Bloody Mary, Bos Theaterproducties, Suburbia en PS Theater in Leiden.
Ook in het kinder- en jeugdtheater heeft ze inmiddels een grote staat van dienst. Bij Wederzijds/de Toneelmakerij speelde ze in vele voorstellingen. En bij Theatergroep Gnaffel kon ze haar liefde voor het poppenspel kwijt.
Rian is voor het grote publiek onder meer bekend van de televisieseries ‘Van Speijk’ , ‘Dokter Deen’, ‘Celblok H’, ‘Spangas’ en recentelijk de hit 'De luizenmoeder'. Ook is ze te zien in speelfilms als ‘Langer Licht', 'De wederopstanding van een klootzak' en ‘Kidnap’. Medio 2018 komt de Italiaanse film ‘Duo piccoli Italiani’ van Paulo Sassenelli uit. Daarin speelt ze de rol van Anke.
Vanaf september 2018 zal ze in de theaters weer te zien zijn in de voorstelling 'De Vader' van Senf Theaterpartners/Kik Productions.
Tijdens '48 hour project Rotterdam 2016' won ze de prijs voor beste actrice voor haar rol van Petra in de korte film ’Underdog’ van Marc Eikelenboom. Tevens won deze film de 1e prijs van jury én publiek. ‘Underdog’ nam ook deel aan de wereldfinale Short Film in Seattle 2017 en daar won ze de prijs voor beste vrouwelijke bijrol.
Daarnaast geeft Rian in het Rijksmuseum in Amsterdam de theatrale rondleidingen 'Jij en de Gouden eeuw' en ‘Help, de muziek is zoek’. Tevens vindt ze het leuk om -naast haar bezigheden voor theater en tv- spellessen te geven op scholen en aan amateurs.

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017