Onderbouw voorstellingen

‘In een sfeer van veiligheid, echtheid en ongeremde creativiteit proberen we alles uit de leerlingen te halen op het gebied van zang, dans, theater en muziek.’

Grote-Musical-blok bestaat uit 8 lessen: ‘Alice in Wonderland’.

Hierin speelt de speelleerklas, leerjaar 1+ 2 én ambitieklas-onderbouw samen in dezelfde productie. We combineren verschillende klassen in 1 productie. Elke klas/leerjaar zal ‘Alice in Wonderland’ een aantal keer spelen in Theater de Luifel te zien in Maart 2019. 
(Kaarten 12,50 p.p.)

Eindvoorstelling in Theater de Luifel met de GEHELE JTS!

Aan het einde van het seizoen maken alle leerlingen van de JTS met 1 vaste docent een ‘eigen gemaakte’ voorstelling met als thema de Griekse tragedie: ‘Ifigeneia Koningskind’. Hier combineren wij alle klassen van de JTS in één voorstelling. Te zien in mei/juni 2019.(Kaarten 12,50 p.p.)

Mamagaai speelt

‘Alice in Wonderland’

Alice zit aan de oever van een meertje samen met haar zus, die een erg saai boek aan het lezen is. Wanneer er een pratend wit konijn langs rent, volgt Alice het tot in een konijnenhol. Na een lange val blijkt ze zich in de vreemde wereld Wonderland te bevinden. Op haar tocht door Wonderland komt ze vele merkwaardige figuren tegen, zoals de Cheshire Cat, de Maartse Haas en de wrede Hartenkoningin, personages met wie ze verwarrende gesprekken heeft. Uiteindelijk wordt ze wakker en blijkt alles een droom geweest te zijn.

Alle onderbouwleerlingen van onze Jeugdtheaterschool, zingen, dansen en spelen hierin mee.

Te zien; Maart 2019 in Theater de Luifel in Heemstede.

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017