Kinderpartijtje Toneel

Maak je eigen toneelstuk!

Kinderen beschikken over enorm veel fantasie, en daar maken we in jouw toneelstuk gebruik van! Samen met de kinderen fantaseren we een verhaal bij elkaar. De hoofdrol is natuurlijk voor de jarige. Het verhaal, de rollen, de teksten noem maar op... het wordt helemaal wat jullie er zelf van willen maken. En misschien komen er nog wel kostuums aan te pas... Aan het eind komen de vaders en moeders naar jullie voorstelling kijken!

 

Aandachtspunten:

Ouders/verzorgers wachten in de hal tot de docent hen komt halen. Omdat er verschillende leslokalen zijn, proberen we het ‘verkeer’ door de gangen beperkt te houden. Hollen en schreeuwen is natuurlijk uit den boze.
- Ouders kunnen niet bij het partijtje blijven. Uit ervaring is gebleken dat kinderen zich losser gedragen als de ouders/verzorgers er niet bij zijn. Bovendien is de verrassing groter voor ze bij de eindvoorstelling wanneer ze er niet met hun neus op zaten.
- De voorstelling is in het leslokaal, na het feestje is de ruimte vaak nodig voor andere activiteiten. Lang nabespreken is in het lokaal niet mogelijk.
- Elk feestje is anders en uniek! Door de samenstelling van de groep en de diverse docenten die we hebben is elk feestje verschillend. Elke docent heeft een eigen manier van werken en heeft het beste zicht op wat haalbaar is en waar de kinderen behoefte aan hebben. Het plezier van de kinderen staat bovenaan en dus is elk feestje uniek! Bij musical-feestjes werken we niet met kostuums, kinderen mogen wel verkleed komen in kleding die past bij de gekozen musical.
*vanwege de veiligheid van de kinderen tijdens een feestje, zijn bovenstaande foto’s niet daadwerkelijk van een kinderfeestje* 

Tijden en locaties:

Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar
Woensdagmiddag 13.30 uur t/m 15.30 uur
Woensdagmiddag 16.00 uur t/m 18.00 uur
Vrijdag 16.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag 10.30 uur t/m 12.30 uur
Zaterdag 13.00 uur t/m 15.00 uur
Zaterdag 15.30 uur t/m 17.30 uur
Zondag 10.30 uur t/m 12.30 uur
Zondag 13.00 uur t/m 15.00 uur
Zondag 15.30 uur t/m 17.30 uur
Locatie: Luifel-Heemstede, Herenweg 96 in Heemstede
Docenten: Carolien, Debbie, Ymke en Eva
Kosten: € 165,-
Inbegrepen: Limonade en iets lekkers.
Het partijtje duurt in totaal 2 uur, inclusief 30 minuten voorstelling.
Minimaal 10 en maximaal 15 kinderen. (U mag niet meer dan 15 kinderen meenemen)
Bovengenoemde tijden zijn richtlijnen en kunt u aangeven bij de aanvraag. Mamagaai is afhankelijk van de agenda's van de Luifel en van de diverse docenten. Het kan dus zijn dat de aanvraag datum of tijd niet mogelijk is, wel kijken we dan naar een andere mogelijke dag/tijd.

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017