Festival en Mamagaos

Mamagaai-festival-weekeind 13 t/m 16 jaar
Dit festival organiseren wij 1x per jaar en is speciaal voor onze leerlingen uit leerjaar 3, 4 en 5. Tijdens dit weekeind (9 en 10 februari 2019) treden de verschillende bovenbouwgroepen op met hun eigen voorstelling in Theater de Luifel. Naast het ‘gewone’ publiek zijn alle bovenbouwleerlingen verplicht om naar elkaars voorstelling te komen kijken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Naar elkaar kijken is niet alleen leerzaam, maar zo steun, stimuleer en inspireer je elkaar! Ook zitten de de zalen zo gezellig vol. Het is een weekeind dat vol staat van creativiteit, gezelligheid en feest. Tijdens dit festival is er een bonte-avond met maffe sketches van docenten die optreden. De avond eindigt met een vette disco!

‘Mamagaos’! De leukste avond van het Festival-weekeind
We sluiten met jullie (leerjaar 3, 4 en de ambitieklassen Bovenbouw) het festival-weekeind af met deze knettergezellige avond. Denk aan maffe sketches en docenten die optreden. We sluiten af met een disco en maken er een vet feest van!

 

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017