Ambitieklas Bovenbouw

De lat ligt hier hoger dan bij de andere leerjaren.

Ambitieklas-bovenbouw 13 t/m 18 jaar
Deze klassen zijn er omdat een klein deel van onze leerlingen zich sneller ontwikkelt dan gemiddeld. Ben jij een zeer gemotiveerde leerling die er voor 100% voor wil gaan? Geef dit aan bij de docenten. Wie weet nodigen we je uit voor een Ambitie-intakegesprek. In 2018-2019 werken de Ambitieklassen toe naar de professionele en échte musical ‘SISTERSinACTion’. Je speelt de musical 2x in Theater de Luifel. Vanaf 13 jaar kun je in aanmerking komen voor onze bovenbouw ambitieklassen.

Mamagaai presenteert de musical SISTERS in ACTion!

De bovenbouw ambitieklas-leerlingen spelen, zingen en dansen in deze waanzinnige musical!

SISTERSinAction vertelt het verhaal van Doloris van Cartier, nachtclub zangeres en getuige van een moord gepleegd door haar vriend. Omdat haar vriend Vince haar nu zeker uit de weg wilt ruimen duikt ze onder in een Klooster. Daar wordt ze opgenomen als Zuster Mary Clarence. Omdat ze niet anders kan, besluit ze de boel in het klooster maar eens op te fleuren en haar zangtalent te gebruiken om de nonnen (die bijzonder vals zingen) te leren zingen en daarmee meteen de kerk bij het klooster weer wat uitnodigender te maken voor het publiek. Deze musical is een vrolijke en energieke show waarbij je zingen naar buiten loopt. En hoe zal het aflopen met Doloris? 

Musical SISTERSinACTion is te zien in het eerste weekend van maart 2019 in Theater de Luifel in Heemstede. Kaarten 14,50. 

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017