Docenten en teamleden van de jeugdtheaterschool

Rosemarijn Moen

Directrice & Eigenaar van Theaterschool Mamagaai.

Rosemarijn richte alweer meer dan twintig jaar geleden, theaterschool Mamagaai op. Met de theaterschool wil Rosemarijn kinderen de kans geven zich te ontwikkelen op theatetraal en emotioneel vlak, in een veilige omgeving. Aandacht voor het kind staat voorop.

Naast haar werkzaamheden bij de theaterschool is Rosemarijn coach en eigenaar van Mu Coaching. Lees meer over Mu Coaching.

Ymke Fros

Dansdocent en leidinggevende van de theaterschool.

Ymke Fros geeft haar passie voor theater en beweging graag door aan haar leerlingen. De lessen van Ymke zijn energiek, positief en gericht op de persoonlijke ontwikkeling van elke leerling.
Naast haar activiteiten als docent en leidinggevende bij Mamagaai, is Ymke werkzaam als yoga docente, danseres en choreograaf voor diverse bedrijven waaronder HALTE 6. Als mede-oprichter van dit productiehuis voor dans & theater maakt halte 6 locatie en educatie voorstellingen voor het basisonderwijs. www.halte6.nl | www.ymkefros.nl

Debbie Beukers

Zang/musical docent en coordinator 

Debbie studeerde in 2009 af aan het Conservatorium INHOLLAND richting musical/muziektheater in Alkmaar. Ze speelde o.a. in de Man van la Mancha en stond in 2010 in de Viva 500, als één van de succesvolle vrouwen. Al vóór en tijdens haar opleiding geeft ze dans en zangles en heeft daarom al ruim 11 jaar lesgeef ervaring. Met deze ervaring wil ze alle leerlingen bij Mamagaai op een positieve manier kennis laten maken met het zingen en het ontdekken van ieders eigen stemgeluid. Behalve bij Mamagaai geeft Debbie ook privé en duo-zanglessen aan huis in Castricum (www.castricumzangles.nl). 

Marc Ramaekers

Zakelijkleider

Marc is sinds 2017 als zakelijkleider actief bij Mamagaai. Hij beheert de budgetten en richt zich op verdere ontwikkeling van de theaterschool. Hierbij is Marc tevens verantwoordelijk voor de marketing. 

Naast Mamagaai is Marc eigenaar van KampVakanties zomerkampen. Met dit bedrijf kunnen kinderen, jongeren en volwassenen gedurende de zomer lessen krijgen van de top uit het theatervak. Het aanbod bestaat uit o.a. een musicalkamp, danskamp, muziektheaterkamp en zangkamp. Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.kampvakanties.nl

Carolien van Wijngaarden

Theater en Camera-acteren docent en regisseur

Ik ben Carolien van Wijngaarden en werkzaam als theaterdocent/regisseur/maker bij Mamagaai! Naast mijn werkzaamheden bij Mamagaai ben ik (camera) actrice, schrijf ik scenario’s voor film en tv en loop ik op stelten op diverse festivals in binnen en buitenland.

Ik ben een actieve theaterdocent die het belangrijk vindt dat kinderen met veel plezier spelen en durven om iemand anders te zijn. In mijn lessen hou ik rekening met de verschillende talenten die de kinderen hebben en motiveer ik ze buiten de gebaande paden te treden.

Als regisseur maak ik graag mooie plaatjes en leer ik kinderen graag hoe je ook zonder tekst en op de achtergrond het stuk kan verrijken.

Eva ten Hoor

Musical/Theater en Zang docent.

Eva ten Hoor studeerde in 2016 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg afdeling Musicaltheater.
Voordat ze met deze opleiding begon volgde ze een vooropleiding Muziektheater aan het conservatorium en een deeltijdopleiding MusicAllFactory in Tilburg.
Al van kleins af aan volgde ze zelf theater/ zang en musical lessen

Eva speelde Pink Lady Jan in de musical GREASE van Stage Entertainment NL en was danseres in de voorstelling Late Evening Zomercabaret van DeLaMar producties. Na haar afstuderen is ze gaan doceren op verschillende locaties als peuterdansdocent, musicaldocent en zangdocent aan verschillende leeftijden.

Voor mij is het heel belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen zijn in de les, niet bang zijn en vooral heel veel plezier maken. Hierdoor kunnen ze een grote persoonlijke ontwikkeling doormaken. Samenwerking en groepsgevoel staan centraal in mijn lessen.

Sabine Krol

Zangdocent
 
Sabine Krol is sinds haar afstuderen in 2009 aan het Conservatorium Muziektheater te Haarlem actief als zangeres, actrice, theatermaker en zangdocent. Als helft van muzikaal cabaretduo Hun Speelt, start komend theaterseizoen hun eerste avondvullend tournee door Nederland met Hun voorstelling Alles is Wel (www.hunspeelt.nl). Daarnaast speelt Sabine bij TG Zwerm educatieve voorstellingen op middelbare scholen en gaat ze twee keer per jaar mee op tournee met Wolkentheater (in AZC’s door Nederland). Naast haar uitvoerende werkzaamheden maakt Sabine voorstellingen met kinderen in het basis- en middelbaar onderwijs en is ze zangdocent bij Zangschool Haarlem (individueel jongeren en volwassenen) en Stars2Go (jongeren). Ook is ze als Vliegende Brigadier verbonden aan de ‘Lange Leve de Muziek Show’ van Meer Muziek in de Klas, waar ze ook muziektrainingen geeft aan docententeams.
 
'Zingen gaat voor mij om vertrouwen. De kernwoorden waarmee ik werk in de lessen zijn: plezier, lef en energie. Als je gelooft dat je het kan, wordt het een feest om naar te luisteren. Ik zoek graag samen met de leerlingen de uitdaging op in meerstemmige stukken en energie creëren in de groep’.

les locaties

Hart
Kleine Houtweg 18
2012 CH Haarlem

Theater de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

navigeer naar

Homepage
Mamagaai (onderbouw)
Gaaies (Bovenbouw)
Contact

© Mamagaai 2017